fremragende reaktionsevne i en forholdsvis let sko from sanchezzu's blog

Kun få sko virksomheder har den frækhed og midlerne til indslag en sko, der nærmest forankrer hele sin begrebet design og teknologi, der har eksisteret siden 70'erne. Hvis der er en plan, der er synonymt med Nike, er det eneste luft enheder, der giver masser af dæmpning uden at fylde ret meget på skalaen.

Nike Air Max Tailwind 6 opretholder de velafprøvede funktioner i en sko med premium dæmpning og fremragende reaktionsevne i en forholdsvis let sko. Til denne version, har det gennemgået nogle alvorlige useful fra den sidste model til at bringe sine resultater til et andet niveau.

Den indlysende modifikation som altid vil forekomme i den øverste del. I Medvind 6 tilfælde blev Flywire øvre kasseret til fordel for en manipuleret skummateriale, der konturer til foden bedre, samtidig med at den form for støtte og stabilitet sko behov. Mesh overlays anvendes til den samlede sko integritet. Det nye sæt op tilbyder fantastiske sko ventilation, som garanterer et køligt og tørt køre selv i varme forhold.

Et af motiverne i den opdaterede version var at gøre hæl til tå overgang glattere. Fuldlængde Cushlon skum anvendes sammen med de agtet luft stødabsorberende enheder i både den bageste og forfod områder. Indenfor er der et meget godt polstret indersål, der forbedrer pasform og komfort af en anden grad. Det kan også fjernes for at give plads til eftermarkedet indersålen eller endda personlige orthotics. Der er også Flexriller anvendes fode, som er http://www.skomaster.com/nike-air-max-95-c-1_25.html dybere end den tidligere model. Sammen Cushlon skum, luften eneste enheder, og de dybere Flexriller giver en meget naturlig og fleksibel ride, der holder foden rullende uden anstrengelse. Hæl til tå overgang er forbedret med bounds i den nye model.


Previous post     
     Next post
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By sanchezzu
Added Nov 20 '16, 07:31PM

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives