Det er placeret enkeltvis i ryggen hælen samt forreste fod from sanchezzu's blog

Den faktiske Solyte® er virkelig en fuld-længde skum, som giver modtagelig polstring mod atlet. Det er den fjedrende karakter, derfor det kan gøre enhver handling bedre samt vitaliseret. Den er fremstillet af top kvalitet forsyninger, derfor ikke bryde op meget let.

Den faktiske Gel® Padding Program er virkelig en carbamidperoxid gel enhed, der er afhængige gennem silicium. Det er placeret enkeltvis i ryggen hælen samt forreste fod områder. Dette omhandler den egentlige effekt overraskelse når at få den faktiske fødderne på gulvet, derfor atleten fortsat sikres samt bevogtet alle gennem hver eneste drift øvelse.

De faktiske Lette Kraftfulde DuoMax Technologies er virkelig en dual-density midtersål skum, www.runnerbutik.com/adidas-campus-2-c-1_103.html der afbalancerer den faktiske midten af ​​foden fra den enkelte. Dette letter fornuftigt selve midten af ​​foden samt instruktioner dette til nogle langt mere naturlig stilling, så atleten forbliver effektive samt fri for ømhed eller endda skader ved betjening.

Den faktiske Assistance Line® er virkelig en mærkbar op og ned bøje rille i top førende den faktiske fødder til nogle bedre drift skridtlængde, mens en direkte effekt Assistance System® er virkelig en midtersål bygning, som udgør den faktiske omstilling i ryggen hælen mod foden.

Den faktiske Propulsion Trusstic Program er virkelig en enhed, der er fremstillet af energi plastmateriale. Vant til at forbinde den faktiske mediale midten af ​​foden og også den horisontale tilbage hæl området, er det mål ville være at starte den egentlige atlet forude over enhver handling.


Previous post     
     Blog home

The Wall

No comments
You need to sign in to comment

Post

By sanchezzu
Added Jan 16 '17, 11:20PM

Rate

Your rate:
Total: (0 rates)

Archives